Coverband – THE BOARD OF DIRECTORS

Wat kunt u verwachten van deze bijzondere coverband?

coverband

  • Aanstekelijk Live Muziek Entertainment
  • Uitgebreid en gevarieerd repertoire
  • Humor, vrolijkheid en veelzijdigheid
  • Pakkende arrangementen met Close Harmony samenzang
  • Straat (mobiel) of podium optreden

Luister maar eens:

Dreadlock Holiday (10CC)    
Liefs uit Londen (Bløf)

Een professionele akoestische coverband die al jaren werkzaam is in het circuit van bedrijfsfeesten, bruiloften, familiefeestjes, braderieën, festivals enz. Zij onderscheiden zich van andere muziekgezelschappen door hun doordachte arrangementen en virtuoze vierstemmige vocalen. En natuurlijk door hun pure enthousiasme en het hoge entertainment gehalte. De vier doorgewinterde muzikanten hebben ruime ervaring in het musiceren op binnenlandse en buitenlandse podia maar zijn nog steeds ook altijd heel blij om intiem op het feestje bij u thuis te komen spelen.

Coverband

BOARD OF DIRECTORS, Jazz at the Castle

De Live Muziek van The Board of Directors is ritmisch en swingend. Het is pop, rock, ska of misschien reggae, maar als de saxofoon een vlammende solo speelt is het toch zeker ook jazz. De vierstemmige refreinen lijken weer verdacht veel op Close Harmony. Het entertainment zit hem in een direct en warm contact met het publiek. De muziek wordt uiteraard heel serieus gespeeld, maar een optreden van The Board of Directors zit vol humor en leuke artistieke wendingen. Kijk op de REPERTOIRE pagina voor een uitgebreide lijst van nummers.

De vier leden van THE BOARD OF DIRECTORS (Naomi Adriaansz, Peter Dupont, Jeroen Koning en Fons Toonen) komen vanzelfsprekend altijd keurig gekleed en vol enthousiasme ten tonele. Zij spelen: Accordeon, Contrabas, Snare-drum en Saxofoon en zij zingen hemels vierstemmig!

THE BOARD OF DIRECTORS beschikt over een professionele geluidsinstallatie en werkt met draadloze microfoons zodat het geheel eruitziet alsof het akoestisch is, maar alles is toch voor iedereen verstaanbaar. Indien nodig, kan het kwartet zich per set verplaatsen.

Coverband

Board of Directors, Streetparade – Celle (D)